Bij Mondzorg Wandelweg werkt een enthousiast en bevlogen team. Uw mondzorg staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen en u te voorzien van de best mogelijke mondzorg.

Tandartsen:
Tessa de Vries-Harder, Marcel Prazsky & Jeanise Tjon kie Sim-Schuilenburg

Tandartsassistente:
Kim Mulch

Preventie assistente:
Linsey Spithorst

Praktijk manager:
Dorien Tambach

In opleiding:
Ichelle Hos

Mondhygiëniste:
Karin Lenior, Suzanne van den Bosch & Loïs Forster

Tessa de Vries-Harder

Tandarts - BIG-nummer: 19052560102

Ik ben geboren en getogen in Zaandam en woon daar met mijn echtgenoot en twee tienerdochters. In 2000 behaalde ik mijn tandartsdiploma en deed ervaring op in diverse praktijken. De laatste tien jaar werkte ik met veel plezier in Purmerend. Sinds 1 juli 2016 werk ik in mijn eigen praktijk aan de Wandelweg in Wormerveer. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel. Daarom besteed ik veel aandacht aan het creëren van een ontspannen sfeer en aan goede communicatie. Ik leg duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en tijdens de behandeling vertel ik wat ik aan het doen ben. Ook kinderen en angstige patiënten zijn bij mij in goede handen.

Marcel Prazsky

Tandarts - BIG-nummer: 79054871402

Tessa en ik kennen elkaar van de opleiding tot tandarts aan het ACTA in Amsterdam. Sinds 2001 ben ik met veel plezier als tandarts werkzaam in de Zaanstreek. Na jaren gewerkt te hebben in Zaandam, kom ik graag het team van Mondzorg Wandelweg in Wormerveer versterken. Mensen ervaren mij als een tandarts die rustig is en aandacht heeft voor patiënten. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik lid van de ANT en volg ik jaarlijks diverse nascholingen via ACTA-Quality Practice.

Jeanise Tjon Kie Sim- Schuilenburg

Tandarts - BIG-nummer: 89052780202

Ik ben geboren en getogen in Suriname en in 1994 voor studie naar Nederland gekomen. Mijn carrière is in 1999 begonnen op de Antillen waar ik 3 jaar heb gewerkt. Daarna 5 jaar in Amsterdam Osdorp gewerkt en van 2008 tot 2016 in Purmerend. Momenteel ook werkzaam in Zaandam.
Mijn motto: Zoals ik behandeld wil worden, behandel ik mijn patiënten.
Vertrouwen in mijn tandarts vind ik belangrijk en door goede uitleg en goed werk te verrichten streef ik ernaar dit te bewerkstelligen bij mijn patiënten.


Karin Lenior

Mondhygiëniste

Mondzorg Wandelweg in Wormerveer biedt brede mondzorg: mondhygiëniste Karin Lenior heeft haar eigen praktijk in hetzelfde pand. Zij behandelt patiënten van diverse tandartsen uit de Zaanstreek en werkt ook nauw samen met tandarts Tessa de Vries-Harder.

Suzanne van den Bosch

Mondhygiëniste

Loïs Forster

Mondhygiëniste

Dorien Tambach

Praktijk manager

Ik woon in Wormer en heb een zoon en een dochter. Na het behalen van mijn diploma, in 2004, heb ik gewerkt als tandartsassistente. Vanaf 2011 werkte ik als docent bij het ROC in Amsterdam, waar ik tandartsassistenten opleidde. Ik miste het contact met patiënten, daarom ben ik blij dat ik nu werk bij Mondzorg Wandelweg. Het vak van tandartsassistente is een prachtig vak, waarin ik me kan blijven ontwikkelen.

Linsey Spithorst

Preventie assistente

Kim Mulch

Tandartsassistente

Ichelle Hos

Tandartsassistente in opleiding